Kontakt

Syftet med den här webbplatsen är att lotsa dig genom den djungel av information som finns kring statiner och kolesterol.

OBS! Vi har ny e-postadress, se nedan!

Välkommen till statinerna punkt se.

Här kan du förhoppningsvis få svar på några av dina frågor kring statiner och kolesterolsänkande läkemedel. Kanske har du frågor om biverkningar, kanske har du frågor kring hur statiner fungerar och hur din kropp påverkas av detta läkemedel. Eller så kanske du har specifika frågor kring de olika typerna av statiner som finns idag.

Vi som har skrivit den här webbplatsen, samlat in och sammanställt informationen som du hittar här, är personer med generalistkompetens och det är viktigt att förstå att du alltid måste kolla med din läkare om vad som gäller just nu och just för dig.

Kontakta oss även om du har några som helst funderingar kring detta med statiner och du inte hittar den informationen du söker här på webbplatsen. Kanske saknas den helt enkelt, eller så kan vi peka dig i rätt riktning.

Du kan enkelt använda webbformuläret på den här sidan för att komma i kontakt med oss och ställa din fråga. Du kan även kontakta oss genom att skicka ett helt vanligt e-post (se nedan för e-postadress). Alla frågor som rör statiner och kolesterol är välkomna.

Vi har tyvärr inte möjlighet att svara på enskilda frågor som rör specifika sjukdomsfall, behandlingar och läkemedel. I dessa fall ska du alltid vända dig direkt till din doktor.

Med allt detta sagt så hoppas vi att du hittar vad du söker här och att du får svar på dina frågor kring statiner. Vi vidare utvecklar denna webbplats efterhand och lägger upp ny information vart efter nya rön och forskning publiceras. Dessutom försöker vi alltid skriva på ett enkelt och lättbegripligt sätt, säg därför till om det är något som du inte förstår i någon av texterna. Detta så att vi kan förtydliga och göra webbplatsen ännu bättre.

E-post:

info@statinerna.se

Redak – www.statinerna.se